Inköpskorg
Inköpskorgen är tom
Gå till inköpskorgen

Produkter mot...

Finn ditt skadedjur

Bladlus eller spinnkvalster? Gråmögel eller mjöldagg? Skadegörare är ofta mycket små och svåra att se.

Sök via bilden

Sök via kategori

Vinterfrakt

Observera att om det ser ut att bli under ca minus 5grader, bör du överväga att vänta med att beställa nyttodjur tills det blirvarmare.

När det blir kallt skickas beställningarmed levande nyttodjur till ombud och med extra inpackning. Oftast klararnyttodjuren transporten även när det är kallt, men om det blir mycket kallteller om leveransen ligger olyckligt under transporten, kan det ändå hända attnyttodjuren fryser. Det kan vara stora lokala temperaturskillnader i vårt landoch vi rekommenderar därför att du kontrollerar väderprognosen kommande veckadär du bor innan du beställer.
Algstopp Trädgårdsdamm

Om du har problem med oklart vatten eller alger i din trädgårdsdamm eller en ”mindre sjö”, så är denna testvinnande biologiska produkt från Viresco precis vad du behöver. Algstopp 'Trädgårdsdamm' innehåller mikroorganismer som konkurrerar ut algerna och skapar en sund miljö för fiskarna. Lämpligt för Koi-karpar. För säkrast resultat gäller utsättningsperiod ca. 1. maj – 15. augusti (beroende på temperatur).

Algstopp Trädgårdsdamm 3 stk til ca. 10 m3Pris 245,00 kr


Nyttodjur mot bladlöss
I asken kommer en blandning av parasitsteklar och gallmyggor. Notera att de levereras i förpuppad form, men kan ha kläckts under transport.

Nyttodjur mot bladlöss består av en blandning av gallmygga (ca 225 st) och parasitstekel (ca 75 st) som levereras uppblandat i granulat. 
Nyttodjur mot bladlöss (parasitstekel och gallmygga) Pris 245,00 kr


Myr Effekt

Myrmedel som innehåller naturlig Borax som aktivt bekämpningsmedel. Myr Effektdosan placeras i myrgångarna där myrorna tar betet med sig tillbaka till myrboet, varefter hela beståndet utrotas.

Myr Effekt Pris 155,00 kr


Lexikon

Läs om nyttodjuren och skadegörarnas biologi, utseende, skade-symtom, bekämpning och behandlingstidspunkt under 'Produkter' och 'Skadedjur' i menyn.

Produktförsäljning

Nyttodjur, böcker etc. kan köpas här på hemsidan med kreditkort. 

Videoklipp

 För de viktigaste nyttodjuren och skadedjuren är det inlagt klipp med professionella mikroskop-upptagningar. Här har du möjlighet att på nära håll se, hur skadedjuren och nyttodjuren ser ut och hur de fungerar.
© 2022 Borregaard Bioplant ApS